Gastronomie
Výběr z jídelního lístku
Mini kanapky z francouzské bagety s rostbífem a lutěnicí a s uzenou panenkou a dijonským dresinkem
Variace předkrmů - kachní játrové parfait s omáčkou z lesních plodů, šunkový aspik se zeleninou, pěna z uzeného pstruha s okurkovým želé
V hotelové udírně vyuzené vepřové karé – krájená živě před hosty, zapečené brambory s celerem
Hovězí uzený jazyk, dýňové špecle nebo kysané zelí a špekové knedlíčky
Srnčí kýta na smetaně s brusinkovým coullis a žemlové knedlíky
Smažené kuřecí řízečky a z vepřové panenky, bramborový salát s majonézou nebo přírodní vídeňský bramborový salát
Nabídka moravsko–rakouských nejoblíbenějších desertů
Recept šéfkuchaře
Zapečené brambory s celerem
1 kg oloupaných brambor a 1 kg očištěného celeru nakrájíme na plátky, podusíme na másle se smetanou (1 l smetana 33%) a ochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Vložíme do zapékací nádoby a zapečeme na 150 stupňů cca 50 - 60 minut.
Dýňové špecle
Připravíme špecle z 1 kg hrubé mouky, 18. vajec, pepře, soli a muškátového oříšku. Dýni nakrouháme na hrubší nudličky, podusíme na másle a smícháme s uvařenými špeclemi. Vše smícháme a přes hrubý cedník zavaříme do osolené vody cca 2 minuty.